Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  TECAR terapija

  Terapija Tecar ali "prenos električne kapacitivne in upornostne" deluje s povzročanjem fiziološke aktivacije v notranjih tkivih telesa s tremi reakcijami: mikrocirkulacijo, vazodilatacijo in povečanjem temperature.

  Terapija Tecar je oblika kombinirane kontaktne diatermije in elektroterapije. Je medicinska praksa, ki uporablja elektromagnetno energijo v bioloških tkivih. Uporabljena elektromagnetna frekvenca izhaja iz spektra radijskih frekvenc. Za razliko od elektroterapije ne povzroča krčenja mišic. Spekter terapevtskih valovnih dolžin se giblje od 300 kHz do 1,2 MHz.

  Deluje v območju zdravljenja s:

  • Povečanjem celičnih presnovnih procesov
  • Stimulacijo prirojene energije v bioloških tkivih
  • Aktivacijo naravnih procesov popravljanja in protivnetnih procesov v telesu
  • Aktivacijo naravnih procesov celjenja telesa
  • Izboljšanjem pretoka krvi
  • Olajšanjem bolečine z sproščanjem endorfinov.
  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Slika Diacare 5000 - Terapija TECAR

  Diacare 5000 - Terapija TECAR

  Vrhunski model, ki ga je Globus izdelal v Italiji za terapijo TECAR. Medicinska oprema za kapacitivni in rezistivni prenos energije, ki pomaga pri zdravljenju z uporabo notranje energije telesa.
  39.000,00 RON
  Slika Terapija TECAR - TECNOSIX TCR150

  Terapija TECAR - TECNOSIX TCR150

  TECNOSIX TCR150 je inovativna popolna diatermična naprava z neskončnimi terapevtskimi možnostmi; sposobna je nuditi praktikantom enostavno in intuitivno zdravljenje.
  Pokličite za ceno
  Slika TECAR terapija - TB-RF08C T&B Beauty

  TECAR terapija - TB-RF08C T&B Beauty

  Uporaba TECAR tehnologije je od velikega pomena pri rehabilitacijskih terapijah, saj zmanjšuje bolečino, spodbuja venski odtok v limfnem sistemu in bistveno zmanjšuje.
  19.250,00 RON
  Slika TECAR terapija - TB-RF06D T&B Beauty

  TECAR terapija - TB-RF06D T&B Beauty

  Uporaba tehnologije TECAR je od velikega pomena pri rehabilitacijskih terapijah, saj zmanjšuje bolečino, spodbuja vensko drenažo v limfnem sistemu in znatno zmanjšuje otekanje.
  14.200,00 RON