Išči
Vse kategorije
    Menu Close

    O nas

    Glavna dejavnost podjetja RecoSport je uvoz in distribucija prehranskih dopolnil ter izdelkov za športnike, pa tudi športnih dodatkov in medicinske opreme. Začeli smo poslovati leta 2011 in smo vaša glavna podpora, ko potrebujete spodbudo, da postanete vrhunski športnik, ali če se preprosto odločite za športno aktivnost kot način preživljanja prostega časa. Ponujamo širok nabor dopolnil, ki so potrebna za telo med intenzivnimi in dolgotrajnimi napor, pa tudi prehranskih dopolnil, ki so potrebna za okrevanje po naporu. Poleg tega zagotavljamo dodatke in opremo za podporo okrevanju po morebitnih poškodbah in posegih.

    Vredno je omeniti, da sodelujemo s najbolj priznanimi imeni v svetu športa, vključno z proizvajalci, kot so Multipower, Z-Konzept, Body Attack za prehranska dopolnila, in RehabMedic, Pino, Sveltus za športne dodatke in medicinsko opremo.

    Posebej smo posvečeni kakovosti, zato naša prehranska dopolnila, športni izdelki in celotna paleta storitev, ki jih ponujamo, odražajo profesionalnost in popolno predanost. Poleg tega je naše razmerje med kakovostjo in ceno dokazano najboljše na trgu v Evropi, kar potrjujejo naši celotni seznam strank in partnerjev. Med njimi so prestižni fitnes centri, športni klubi po vsej državi ter nacionalne in mednarodne nogometne ekipe.