Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Theragun PRO PLUS 6th Generation - Vibracijska masažna naprava

  Vrhovna večterapevtska masažna naprava, vključno s šestimi znanstveno podprtimi tretmaji – registrirano pri FDA
  Koda izdelka: FIT9382
  2.980,00 RON
  i h

  Theragun PRO Plus združuje šest znanstveno podprtih terapij – perkusijsko terapijo, terapijo z LED lučjo z bližnjo infrardečo svetlobo, vibracijsko terapijo, toplotno terapijo, terapijo s hladom (prodaja se posebej) in dihanje — za neomejene možnosti zdravljenja. Uporabite vsako terapijo posebej ali jih kombinirajte. Opremljen s korak za korakom rutine in vgrajenim biometričnim senzorjem za prilagojene informacije, Theragun PRO Plus omogoča, da je vaše zdravljenje neverjetno enostavno za uporabo. Zasnovan v skladu s strogimi standardi kakovosti in varnosti, je Theragun PRO Plus registriran kot medicinski pripomoček pri FDA.

  KORISTI:

  ● Lajša bolečino

  ● Obnova

  ● Zdravljenje sklepov

  ● Izboljšuje mobilnost

  ● Izboljšuje zmogljivost

  LASTNOSTI:

  Mišice. Sklepi. Um. Celovito zdravljenje za skoraj vsako bolečinsko točko. Theragun PRO Plus presega tradicionalne terapije, saj vključuje šest znanstveno podprtih inovacij za zdravljenje uma in telesa, mišic in sklepov: globoka mišična perkusijska terapija, terapija z LED lučjo z bližnjo infrardečo svetlobo, vibracijska terapija, toplotna terapija, terapija s hladom (prodaja se posebej) in dihanje.

  Znanstveno podprta obnova, ki ji lahko zaupate: Terapevtske metode Theragun PRO Plus ponujajo optimalno znanstveno podprto dozo perkusije, bližnje infrardeče LED, toplotne, hladne in vibracijske terapije — testirano in potrjeno z natančnimi varnostnimi in kakovostnimi standardi.

  Močna perkusijska masažna terapija s 16 mm: Theragun PRO Plus ponuja globino zdravljenja 16 mm, kar zagotavlja močno, poživljajočo izkušnjo, ki cilja na globoko mišično bolečino za hitrejšo obnovo in dolgotrajno lajšanje bolečine. Popolno za tiste, ki imajo raje intenzivnejšo masažo ali želijo maksimirati svojo športno zmogljivost.

  5 perkusijskih terapevtskih nastavkov za zdravljenje različnih delov telesa:

  • Standardna kroglica – Masaža celotnega telesa za zmanjšanje napetosti.
  • Blažilec – Zmanjšuje nelagodje v občutljivih ali nežnih predelih.
  • Palec – Spodnji del hrbta in sprožilne točke za lajšanje bolečih vozlov.
  • Mikro-točka – Povečuje prekrvavitev in spodbuja obnovo.
  • Klin – Lopatice, IT trakovi, strganje in splakovanje.

  Nastavek za vibracijsko terapijo: Pomiri bolečine v sklepih in zdravi občutljive predele z vibracijskim pripomočkom. Izbirajte med tremi hitrostmi, da prilagodite intenzivnost zdravljenja.

  Nastavek za toplotno terapijo: Sprostite toge mišice in pospešite obnovo z uporabo toplotnega terapevtskega nastavka. Theragun PRO Plus ponuja tri temperaturne ravni: 45, 50, 55 stopinj Celzija / 113, 122, 131 stopinj Fahrenheita.

  Vgrajena terapija z LED lučjo z bližnjo infrardečo svetlobo: Theragun PRO Plus vključuje terapijo z LED lučjo z bližnjo infrardečo svetlobo, ki jo je mogoče kombinirati z drugimi terapijami za maksimiranje vaših zdravljenj.

  Nastavek za terapijo s hladom (prodaja se posebej): Kupite nastavek za terapijo s hladom Theragun PRO Plus – prodaja se posebej – ki zmanjšuje vnetje, bolečino in oteklino. Hladni nastavek se sinhronizira z vašo napravo in ponuja tri temperaturne ravni: 5, 10, 15 stopinj Celzija / 41, 50, 59 stopinj Fahrenheita.

  Maksimizirajte svoje zdravljenje z vodenim dihanjem: Znanstveno dokazano dihanje pomaga telesu, da se sprosti, izboljša obnovo in spanec. Theragun PRO Plus ponuja vodeno dihanje s haptičnimi vibracijskimi signali, ki delujejo v tandemu z zvočno terapijo TheraMind in sproščujočimi vizualizacijami v aplikaciji Therabody za zagotavljanje poglobljene dihalne izkušnje.

  Patentiran ergonomski ročaj: Dosezite maksimalen masažni pritisk, vzvodni učinek in doseg po celotnem telesu s patentiranim ergonomskim trikotnim ročajem Theragun PRO Plus.

  Poglobljena, prilagojena izkušnja z integracijo aplikacije Therabody: Prenesite aplikacijo Therabody in raziščite našo knjižnico ogrevalnih in obnovitvenih rutin.

  Brezplačna zvočna terapija TheraMind: Dosezite prilagojeno sprostitev z rutino Heartbeat v aplikaciji Therabody. Ta znanstveno podprta rutina vam lahko pomaga pri sprostitvi, saj nežno znižuje srčni utrip s haptičnimi signali srčnega utripa.

  150 minut delovanja baterije z USB-C polnjenjem: To se lahko spremeni glede na uporabo drugih nastavkov:

  • Ogrevanje + Perkusija + LED terapija = 60 min
  • Samo hladna terapija = 130 min (najvišja temperatura), 270 min (najnižja temperatura)
  • Samo vibracijska terapija = 130 min

  Registrirano pri FDA

  Upravičenost do FSA/HSA

  PAKET VKLJUČUJE:

  ● Naprava Theragun PRO Plus;

  ● Vgrajena terapija z LED lučjo;

  ● Vgrajen biometrični senzor;

  ● 5 masažnih nastavkov: Standardna kroglica, Blažilec, Palec, Klin, Mikro-točka;

  ● Nastavek za toplotno terapijo;

  ● Nastavek za vibracijsko terapijo;

  ● QuietForce rešitev;

  ● USB-C polnilni kabel;

  ● Torba za prenašanje.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Zapri
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *