Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  L-KARNITIN FORTE 3000MG + SHOT KROMA - Z-KONZEPT

  Blagovna znamka: Z-Konzept
  L-karnitin ima funkcijo prenašanja maščobnih kislin v mišične celice in nato v mitohondrije.
  Koda izdelka: FIT004291
  Zaloga: 11 na zalogi
  141,00 RON
  i h

  L-karnitin ima funkcijo prenašanja maščobnih kislin v mišične celice in nato v mitohondrije. Maščobe lahko kurimo samo v mitohondrijih, saj so to elektrarne celic. Zato je L-karnitin še posebej pomemben za kurjenje maščob med dieto ali intenzivno vadbo.

  Glede tega, ali lahko uživanje L-karnitina poveča raven L-karnitina v presnovi tam, kjer je potreben, obstaja razhajanje mnenj. Priporočamo: preizkusite sami in opazite razliko! Uporabljamo samo najvišjo kakovost: Carnipure TM. Dodali smo tudi sledovni element krom. Krom je jedro tako imenovanega "faktorja tolerance na glukozo" (GTF). GTF regulira ravni krvnega sladkorja in vnos glukoze v celice. L-Carnitine 3000 chromium shots so priročna in hitra rešitev za zagotavljanje 3000 mg L-karnitina in 25 g kroma na obrok.

   Sestavine: voda, L-karnitin (12%), kisline (mlečna kislina), aroma, konzervans (kalijev sorbat), sladilo (natrijev ciklamat, acesulfam K, saharin), kromov klorid.

  Priporočen vnos: zaužijte 1 ampulo na dan, bodisi čisto ali razredčeno z vodo. Priporočenega dnevnega vnosa ne smete prekoračiti.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Zapri
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *