Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Ta izdelek ni več na voljo

  AROMA BELJAKOVINE - CHEESECAKE 500G KZ

  Blagovna znamka: Z-Konzept
  To je inovativni koncept za ustvarjanje najbolj okusnega kremnega beljakovinskega napitka vseh časov, ki omogoča veliko okusov in še vedno zahteva manj konzerv in zato manj denarja.
  Koda izdelka: FIT001305
  Zaloga: Trenutno ni na zalogi
  142,00 RON
  i h

  Popoln beljakovinski napitek naredi enostavno! Uporabno samo v kombinaciji z osnovnim beljakovinam (brez okusa) in različnimi okusi. Tako so možne različne različice napitkov. Koncentrat okusa zadostuje za 100 obrokov!!!

  To je inovativni koncept za ustvarjanje najbolj okusnega kremnega beljakovinskega napitka vseh časov, ki omogoča veliko okusov in še vedno zahteva manj konzerv in zato manj denarja.

  Mnogi vedo, da je 5-komponentni beljakovinski napitek z hitrim, srednjeročnim in dolgoročnim dovajanjem beljakovin osnova za uspeh. To vam omogoča konstantno visoko koncentracijo aminokislin v krvi. To pomeni manj lakote in stalno skrb za trenirane mišice.

  Uporabljamo le najboljše sestavine: izolat in koncentrat sirotkinih beljakovin, mlečne beljakovine, kazein in beljakovine jajc.

  Rezultat je neverjetno kremast beljakovinski napitek z najboljšo prebavljivostjo in optimalnimi beljakovinskimi sestavinami.

  Seveda naš napitek ne vsebuje polnil in aspartama ter nima običajnih umetnih sladil, ampak uporabljamo stevio. Prav tako uporabljamo vlaknine nutrioza, ki so ne samo zdrave, ampak dajejo tudi posebno kremasto konsistenco.

  Sestavine:

  Koruzni dekstrin, aroma (vsebuje laktozo), kisli regulator (jabolčna kislina), sladilo (sukraloza, steviol glikozidi), barvilo (beta-karoten).

  Alergenske informacije: lahko vsebuje sledi laktoze, glutena, beljakovin jajc in soje.

  Priporočen odmerek: Zmešajte 5g mešanice okusa z 30g osnovne mešanice beljakovin 80 in 300ml vode ali mleka z nizko vsebnostjo maščob. Ne uporabljajte kot nadomestek za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav življenjski slog.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Zapri
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *