Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  CREAFAST® - KREATIN 120 TABLET KZ

  Blagovna znamka: Z-Konzept
  Neprekosljiva inovacija je mehanizem delovanja v 2 fazah.
  Koda izdelka: FIT00454
  Zaloga: 11 na zalogi
  Stara cena: 114,00 RON
  102,00 RON
  i h

  Kreafast tablete, ki jih je enostavno pogoltniti, so prevlečene s posebno prevleko, ki preprečuje, da bi jih želodčna kislina napadla. Pri običajnih kreatinskih izdelkih del že uničijo želodčne kisline, zato ne morejo prodreti v celice.

  Neprekosljiva inovacija je mehanizem delovanja v 2 fazah.

  V fazi 1 Kreafast vsebuje še posebej hitro dostopen kreatin, v fazi 2 se dodaten kreatin sprošča z zakasnitvijo, saj je shranjen v magnezijevi matriki. To omogoča, da se kreatin v krvi ohranja na ustrezni ravni. Kreatin je eno najbolj uporabljenih dopolnil, deloma tudi zato, ker številne študije kažejo na merljiv porast moči. Zato je idealen za tiste, ki potrebujejo več hitrosti ali želijo trenirati močneje za podporo rasti mišic.

  Sestavine:

  Kreatin monohidrat, magnezijev hidroksid, prevlečevalno sredstvo: natrijeva karboksimetilceluloza, smukec, šelak, glicerin, železovi oksidi; polnilo: mikrokristalna celuloza; sproščevalno sredstvo: stearinska kislina, silicijev dioksid, magnezijev stearat.

  Priporočeni odmerek: zaužijte 3-krat dnevno 1 tableto s dovolj tekočine.

  Ne uporabljajte kot nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne prekoračite navedenega dnevnega odmerka. Shranjujte izven dosega otrok

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Zapri
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *