Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Kinesio trak PINOTAPE® Sport Sensitiv Kozmetika za obraz - Roza

  Blagovna znamka: Pino
  Roza - kineziološki trak, ki spodbuja izboljšanje kože in zmanjšuje gube.
  Koda izdelka: FIT04413
  Zaloga: 41 na zalogi
  41,00 RON
  Vaša cena: 36,90 RON
  i h

  Zaradi dobre tolerance kože je še posebej primeren za uporabo na obrazu, vratu in dekolteju. Ultra nežno lepilo in lahka svilena tkanina zagotavljata dobro oprijemljivost in občutek nežnosti med nošenjem.

  Z uporabo trakov se lahko naravno in nežno izboljša videz kože med redno uporabo. PINOTAPE Beauty Sensitive, posebej razvit za občutljivo kožo, ima dober oprijem zaradi nežnega lepila in je še posebej primeren za uporabo na obrazu, vratu in dekolteju za kratek čas ali za nočno uporabo. Uporaba elastičnega traku naj bi spodbujala mikrocirkulacijo med kožo in mišicami ter spodbujala sprostitev mišic pod kožo. Prav tako naj bi uporaba kineziološkega traku spodbujala lastne zmožnosti telesa za samozdravljenje. Ker se koža obnavlja in regenerira med spanjem, se beautytape pogosto prilepi ponoči za kozmetične namene. Zato ga ni treba nositi več kot en dan.

  Kineziološki trakovi Pino Tape Sensitive imajo naslednje značilnosti:

  Podpora za kratkoročno glajenje kože Z nežnim lepilom za občutljivo kožo Ožji format traku je še posebej primeren za majhne dele telesa Material se zelo hitro posuši Lahko se uporablja za podporo regeneraciji vezivnega tkiva pri zdravljenju brazgotin Velikost: 5 m x 2,5 cm

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Zapri
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *